Prepare your food. Preheat oven to 150℃. Wash the beets, dry with a paper towel, and remove the peel. Cut into thin slices 1-2 mm. Use a vegetable peeler to cut thin slices. Combine ground garlic, dried rosemary and salt in a bowl. Transfer to a spice grinder.
Подготовьте продукты. Разогрейте духовку до 150℃. Свеклу помойте, обсушите бумажным полотенцем, снимите кожуру. Нарежьте на тонкие слайсы 1-2 мм. Используйте овощечистку, чтобы нарезать тонкие слайсы. Смешайте в миске молотый чеснок, сушеный розмарин и соль. Переложите в мельницу для специй.
Make beet chips.
Приготовьте чипсы из свеклы.
Serve beet chips in a transparent deep bowl, seasoning with sour cream.
Чипсы из свеклы подайте в прозрачной глубокой миске, приправив сметаной.