Prepare your food. Boil chicken eggs, remove the shells from them and grate them on a coarse grater. Skin the chicken and remove bones, if any. Cut the meat into strips. Drain the liquid from the beans. Chop the chips into medium slices with a knife.
Подготовьте продукты. Сварите куриные яйца, снимите с них скорлупу и натрите на крупной терке. С курицы снимите кожу и удалите кости, если они есть. Нарежьте мясо соломкой. С фасоли слейте жидкость. Чипсы покрошите ножом на средние ломтики.
Prepare the salad. Place the chopped chicken on the bottom of the salad bowl and distribute evenly. Lightly salt and pepper. Cover with a thin layer of mayonnaise. Place Korean carrots in the next layer. Lubricate it with mayonnaise. Place the next layer of beans and cover with mayonnaise. Place the grated eggs on top of the beans and lightly brush with mayonnaise. Distribute the chopped chips over the surface of the salad.
Приготовьте салат. На дно салатницы положите нарезанную курицу, ровно распределите. Слегка посолите и поперчите. Покройте тонким слоем майонеза. Выложите следующим слоем корейскую морковь. Смажьте ее майонезом. Следующим слоем выложите фасоль, покройте майонезом. Тертые яйца положите поверх фасоли и слегка смажьте майонезом. Распределите по поверхности салата нарубленные чипсы.
For the holiday table, serve the salad in wide glass glasses.
К праздничному столу подавайте салат в широких стеклянных стаканах.