Prepare your food. Boil chicken eggs, remove the shells and grate them. To save time, use an egg slicer. Cut the sausage into small cubes. Drain the corn. Rinse the cucumber well with warm water, remove the peel and cut into small cubes. Rinse the green onions under running water, dry and chop. Chop the chips into medium slices with a knife.
Подготовьте продукты. Сварите куриные яйца, снимите с них скорлупу и натрите на тёрке. Для экономии времени используйте яйцерезку. Колбасу нарежьте мелкими кубиками. Слейте жидкость с кукурузы. Огурец хорошо промойте теплой водой, снимите кожуру и нарежьте мелкими кубиками. Зеленый лук промойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Чипсы измельчите ножом на средние ломтики.
Prepare the salad. Place chopped sausage in a salad bowl, add corn, cucumber, eggs, chopped green onions and chips. Salt and add pepper. Mix well. Season the salad with mayonnaise and mix again.
Приготовьте салат. В салатницу положите нарезанную колбасу, добавьте кукурузу, огурец, яйца, измельченный зеленый лук и чипсы. Посолите, добавьте перец. Хорошо перемешайте. Заправьте салат майонезом и перемешайте еще раз.
Decorate the salad. Place whole slices of chips around the dish. Place the salad in the center and garnish with green onions.
Украсьте салат. Уложите по кругу блюда целые ломтики чипсов. В центр выложите салат и украсьте зеленым луком.
Serve the dish in portions. Place a tablespoon of salad on top of whole chips. Serve on a large flat platter.
Подайте блюдо порционно. На целые чипсы уложите по столовой ложке салата. Подайте на большом плоском блюде.