Remove the butter from the refrigerator. It should become soft. Remove the condensed milk from the refrigerator. If you cooked condensed milk yourself, you need to wait until it cools down. Open a can of condensed milk with a can opener. Prepare your mixer.
Достаньте сливочное масло из холодильника. Оно должно стать мягким. Достаньте из холодильника сгущенку. Если варили сгущенку сами, нужно дождаться, пока она остынет. Откройте банку со сгущенкой консервным ножом. Подготовьте миксер.
Start preparing the cream for profiteroles with condensed milk and butter. Take a deep bowl and put oil in it. Add boiled condensed milk to the butter. Turn on the mixer and beat the mixture for 3-4 minutes until it becomes homogeneous.
Начните готовить крем для профитролей со сгущенкой и маслом. Возьмите глубокую миску и положите в нее масло. Добавьте к маслу вареную сгущенку. Включите миксер и взбивайте массу 3-4 минуты, пока она не станет однородной.
Fill the profiteroles with the finished cream. It can also be used to frost cakes.
Готовым кремом наполните профитроли. Также его можно использовать для смазывания тортов.