Turn the oven to 190℃ to preheat. Sift the flour into a separate bowl. Wash the eggs and dry them with a towel. Grate Parmesan cheese on a fine grater. Mash the cottage cheese. Leave in a separate container. Wash the greens and chop them with a knife. Line a baking sheet with parchment. Get your blender and piping bag ready.
Включите духовку на 190℃, чтобы она нагрелась. Просейте муку в отдельную миску. Вымойте яйца и просушите их полотенцем. Натрите сыр пармезан на мелкой терке. Творог разомните. Оставьте в отдельной емкости. Вымойте зелень и измельчите ее ножом. Застелите противень пергаментом. Приготовьте блендер и кулинарный мешок.
Prepare the dough for profiteroles with fish. Pour milk into the pan and add butter. Add salt and put on fire. Stirring, bring to a boil. Reduce heat and add flour, stirring quickly. The dough should come together into a ball. Remove from heat. When the dough has cooled slightly, add eggs one at a time. After adding each egg, knead the dough until smooth. You cannot add eggs to the hot mixture, otherwise they will curdle. Transfer the dough to a bowl. Add cottage cheese. Turn on the blender and lightly beat the ingredients. The dough will be thick.
Приготовьте тесто для профитролей с рыбой. Налейте в кастрюлю молоко и выложите сливочное масло. Добавьте соль и поставьте на огонь. Помешивая, доведите до кипения. Уменьшите огонь и всыпьте муку, быстро ее размешивая. Тесто должно собраться в комок. Снимите с огня. Когда тесто немного остынет, добавьте в него яйца по одному. После добавления каждого яйца необходимо вымешивать тесто до однородности. В горячую массу яйца добавлять нельзя, иначе они свернутся. Переложите тесто в миску. Добавьте творог. Включите блендер и слегка взбейте компоненты. Тесто получится густым.
Form blanks for profiteroles. Place the finished dough into a piping bag. Press the dough onto the baking sheet at a distance of 2-3 cm from each other. Place in the oven and bake for 20 minutes. Then reduce the temperature to 170℃ and bake for another 10 minutes. Do not open the door during this process. Remove the profiteroles and let them cool.
Сформируйте заготовки для профитролей. Поместите готовое тесто в кулинарный мешок. Выдавливайте тесто на противень на расстоянии 2-3 см друг от друга. Поставьте в духовой шкаф и запекайте 20 минут. Затем уменьшите температуру до 170℃ и запекайте еще 10 минут. Дверцу в процессе не открывайте. Достаньте профитроли и дайте им остыть.
While the dough is baking, make the red fish mousse. Place salmon, cream cheese, black pepper and sugar in a blender. Stir for 1-2 minutes until fluffy.
Пока тесто запекается, сделайте мусс из красной рыбы. Положите в блендер семгу, сливочный сыр, черный перец и сахар. Перемешивайте 1-2 минуты до пышности.
Finish preparing the profiteroles. Cut off the top of the cooled profiteroles and put the filling inside. Cover with cut tops.
Завершите приготовление профитролей. У остывших профитролей срежьте верх и положите внутрь начинку. Накройте срезанными верхушечками.
Place the finished profiteroles on a beautiful dish. They can be sprinkled with chopped herbs and grated Parmesan.
Выложите готовые профитроли на красивое блюдо. Их можно посыпать измельченной зеленью и тертым пармезаном.