Wash the mushrooms and dry. Rinse the chicken and pat dry with a paper towel. Preheat the oven to 180°C.
Помойте грибы и просушите. Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the chicken fillet into small cubes.
Нарежьте куриное филе маленькими кубиками.
Finely chop the champignons.
Мелко нарежьте шампиньоны.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and add chicken and mushrooms.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите курицу и грибы.
Fry the chicken and mushrooms for 5 minutes over medium heat. Add sour cream.
Обжаривайте курицу с грибами в течение 5 минут на среднем огне. Добавьте сметану.
Mix everything and simmer for 3 minutes. Salt and pepper the filling.
Все перемешайте и тушите 3 минуты. Посолите и поперчите начинку.
Place the tartlets in a baking dish. Fill the tartlets with chicken and mushroom filling.
Выложите тарталетки в форму для запекания. Заполните тарталетки начинкой из курицы и грибов.
Sprinkle tartlets with grated cheese.
Посыпьте тарталетки тертым сыром.
Place the tartlets in the oven for 10 minutes.
Отправьте тарталетки запекаться в духовку на 10 минут.
Decorate the finished julienne with dill sprigs.
Готовый жюльен украсьте веточками укропа.
Add fried onions to the filling, so the julienne will become even tastier. Decorate the julienne with olives.
Добавьте в начинку обжаренный лук, так жюльен станет еще вкуснее. Украсьте жюльен маслинами.