Wash the greens and cucumbers.
Помойте зелень и огурцы.
Cut the fish into thin slices. Cut the cucumber into thin, wide slices. Chop the herbs: you can use dill, parsley, cilantro.
Нарежьте рыбу тонкими ломтиками. Огурец разрежьте на тонкие, широкие дольки. Измельчите зелень: можете использовать укроп, петрушку, кинзу.
Cut white bread into medium-sized pieces. Spread each piece with cream cheese. Do not skimp on the cheese to create an even, good layer so that the sandwich does not end up with a dry consistency.
Нарежьте белый хлеб кусочками среднего размера. Намажьте каждый кусок сливочным сыром. Не жалейте сыра на равномерный, хороший слой, чтобы бутерброд не оказался суховат по консистенции.
Place cucumbers on top of the cheese, then slices of red fish.
Сверху на сыр выложите огурцы, затем ломтики красной рыбы.
Transfer the finished sandwiches to a serving plate and sprinkle chopped herbs on top.
Переложите готовые бутерброды на тарелку для подачи, сверху посыпьте измельченной зеленью.