Check all the necessary ingredients, wash the chicken eggs, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте куриные яйца, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the tilapia fillet into portions.
Нарежьте филе тилапии на порционные кусочки.
Dredge the fish pieces in flour.
Обваляйте кусочки рыбы в муке.
Combine milk and eggs in a deep bowl, add salt and pepper to taste.
Соедините в глубокой миске молоко и яйца, добавьте соль и перец по вкусу.
Mix eggs and milk until smooth.
Смешайте яйца и молоко до однородности.
Transfer the fish pieces to a preheated frying pan with vegetable oil.
Переложите кусочки рыбы на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом.
Fry the fish until half cooked for 1-2 minutes on each side.
Обжарьте рыбу до полуготовности в течение 1-2 минут с каждой стороны.
Pour the mixture of eggs and milk over the fish.
Залейте рыбу смесью из яиц и молока.
Fry the omelette until cooked under a closed lid over low heat for 15-20 minutes.
Жарьте омлет до готовности под закрытой крышкой на маленьком огне в течение 15-20 минут.
Divide the fish omelette into portioned plates and serve.
Разложите рыбный омлет по порционным тарелкам и подавайте к столу.
Garnish the fish omelette with slices of cheese and fresh herbs.
Украсьте рыбный омлет ломтиками сыра и свежей зеленью.