Prepare all ingredients. Prepare the dough: mix rye flour, water and sourdough.
Подготовьте все ингредиенты. Приготовьте опару: смешайте ржаную муку, воду и закваску.
Knead the wheat flour with the dough. Add a little oil and salt and start kneading the dough. You can do this by hand or use a planetary mixer.
Замесите пшеничную муку с опарой. Добавьте немного масла и соли и приступите к замешиванию теста. Можно делать это вручную или использовать планетарный миксер.
Shape the resulting dough into a ball and cover it with a towel for an hour.
Получившемуся тесту придайте форму колобка и накройте его полотенцем на час.
The dough should rise. Give it the shape of a loaf. Place on parchment paper in a glass pan and cover again with a towel for 40 minutes. After all these procedures, the bread can be put in the oven for 35-40 minutes. It is better to choose the “convection” mode.
Тесто должно подняться. Придайте ему форму батона. Выложите на пергамент в стеклянную форму и снова накройте полотенцем на 40 минут. После всех этих процедур хлеб можно убирать в духовку на 35-40 минут. Лучше выбрать режим «с конвекцией».
After 40 minutes, remove the bread from the oven and let it cool. The aroma will be simply divine!
Через 40 минут достаньте хлеб из духовки и дайте ему остыть. Аромат будет просто божественный!
Serve freshly baked bread with milk. It is also perfect for making sandwiches and sandwiches. Be sure to try it!
Свежеиспеченный хлеб подавайте к столу с молоком. Также он отлично подойдет для приготовления бутербродов и сэндвичей. Обязательно попробуйте!