Defrost the dough. Wash the onions. Drain the liquid from the jar of olives and mushrooms. Wash the greens.
Разморозьте тесто. Помойте лук. Слейте жидкости из банки с маслинами и грибами. Помойте зелень.
Chop the olives and herbs.
Нарежьте маслины и зелень.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Finely chop the onion and fry it until golden brown in a frying pan.
Мелко нарежьте лук и поджарьте его до золотистого цвета на сковороде.
Finely chop the champignons and add to the onion. Fry together. Salt and pepper to taste.
Нарежьте мелко шампиньоны и добавьте к луку. Жарьте вместе. Посолите и поперчите по вкусу.
Leave the fried filling to cool. In the meantime, roll out the dough.
Обжаренную начинку оставьте остывать. А пока раскатайте тесто.
Brush the sauce onto the dough. Sprinkle with grated cheese.
Смажьте соусом тесто. Посыпьте тертым сыром.
Place mushroom filling and sprinkle with cheese.
Выложите грибную начинку и посыпьте сыром.
Garnish the pizza with olives.
Украсьте пиццу маслинами.
Line a baking sheet with parchment paper and carefully place the pizza onto it. Place the pizza in an oven preheated to 190 degrees for 25 minutes.
Застелите противень пергаментной бумагой и переложите аккуратно на него пиццу. Поставьте пиццу в разогретую до 190 градусов духовку на 25 минут.
Let the finished pizza cool slightly and cut into pieces. Sprinkle with fresh herbs.
Дайте готовой пицце немного остыть и нарежьте на кусочки. Посыпьте свежей зеленью.
Make a mild sour cream and garlic sauce or a spicy one with chili and serve with pizza.
Сделайте нежный сметанно-чесночный соус или острый с перцем чили и подайте с пиццей.