Wash the bell pepper and remove the core. You can take canned beans either in their own juice or in tomato juice - in any case, liquid is not needed. Drain the beans and rinse them with cold water. Rinse the greens and dry with a paper towel. Peel the garlic. Boil the beef by placing it in boiling salted water for 2.5-3 hours over low heat.
Помойте болгарский перец и удалите из него сердцевину. Консервированную фасоль можно взять как в собственном соку, так и в томатном – в любом случае жидкость не понадобится. Слейте сок с фасоли и промойте ее холодной водой. Ополосните зелень и просушите бумажным полотенцем. Почистите чеснок. Отварите говядину, опустив ее в кипящую подсоленную воду, 2,5-3 часа на медленном огне.
Cut the boiled beef into small cubes.
Нарежьте отварную говядину небольшими кубиками.
Cut the bell pepper into small 1 cm squares.
Болгарский перец нарежьте небольшими квадратиками размером 1 см.
Cut a few thin slices of the chili pepper. Finely chop the garlic.
Отрежьте несколько тонких ломтиков перца чили. Чеснок мелко нарубите.
Finely chop the cilantro and dill.
Мелко нарубите кинзу и укроп.
Cut the red onion into thin strips or quarter rings.
Красный лук нарежьте тонкой соломкой либо четверть-кольцами.
In a deep salad bowl, combine bell peppers, beef, beans, red onion, herbs, garlic and chili pepper.
В глубоком салатнике смешайте болгарский перец, говядину, фасоль, красный лук, зелень, чеснок и перец чили.
Season the salad with olive oil and lemon juice and toss to coat. The salad can be served immediately, but it is better to let it sit for 30 minutes.
Заправьте салат оливковым маслом и лимонным соком и перемешайте. Салат можно подавать сразу, но лучше дать ему настояться 30 минут.
Garnish the salad with cilantro sprigs and pomegranate seeds.
Украсьте салат веточками кинзы и зернами граната.