Check all the required ingredients and prepare your work surface. Rinse vegetables and herbs thoroughly.
Проверьте все требуемые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. Тщательно промойте овощи и зелень.
Finely chop the cabbage and onions.
Тонко нашинкуйте капусту и репчатый лук.
Cut potatoes and tomatoes into slices.
Нарежьте ломтиками картофель и помидоры.
Chop the herbs and garlic.
Измельчите зелень и чеснок.
Grate the beets on a coarse grater.
Натрите свеклу на крупной терке.
Fry onions and tomatoes with a little vegetable oil for 5-7 minutes.
Обжарьте лук и помидоры с небольшим добавлением растительного масла в течение 5–7 минут.
Simmer the grated beets for 7–10 minutes.
Потушите натертую свеклу в течение 7–10 минут.
Place shredded cabbage and potatoes into a saucepan with water.
В кастрюлю с водой переложите нашинкованную капусту и картофель.
Place the fried onions and tomatoes into the pan, mix thoroughly and cook for 5-7 minutes.
Выложите в кастрюлю поджарку из лука и помидоров, тщательно перемешайте и варите в течение 5–7 минут.
Add stewed beets, garlic and herbs to vegetarian borscht. Add salt and pepper to taste.
Добавьте в вегетарианский борщ тушеную свеклу, чеснок и зелень. Добавьте соль и перец по вкусу.
Stir the soup thoroughly and cook for another 7-10 minutes. Let the vegetarian borscht brew for a while. The dish is ready!
Тщательно перемешайте суп и варите еще 7–10 минут. Дайте вегетарианскому борщу немного настояться. Блюдо готово!
Serve vegetarian borscht hot and garnished with fresh herbs.
Подавайте вегетарианский борщ горячим и украшенным свежей зеленью.