Take the dough out in advance so that it is at room temperature.
Заранее достаньте тесто, чтобы оно было комнатной температуры.
Chop the cabbage and fry it in vegetable oil until golden brown.
Нашинкуйте капусту и обжарьте ее на растительном масле до золотистого цвета.
Cut the puff pastry into equal squares and roll out. The rolled out dough should be about 1 cm long. Do not roll it too thin, otherwise the dough may tear.
Нарежьте слоеное тесто на одинаковые квадратики и раскатайте. Раскатанное тесто должно быть около 1 см. Не раскатывайте слишком тонко, иначе тесто может порваться.
Place the filling on one part of the dough, cover the other and seal the edges with a fork.
Выложите начинку на одну часть теста, накройте второй и скрепите края с помощью вилки.
Bake in an oven preheated to 180°C for 10-15 minutes.
Выпекайте в разогретой до 180 °C духовке в течение 10-15 минут.
Brush the finished puff pastries with butter and lightly sprinkle sesame seeds on top.
Смажьте готовые слойки сливочным маслом и слегка присыпьте сверху кунжутом.