Rinse salmon steaks with cool water and pat dry with paper towel. Rinse all the greens under running water, dry with a paper towel and chop finely. Turn on the oven and preheat to 200℃. Peel the potatoes and cook until tender.
Стейки лосося промойте прохладной водой и обсушите бумажным полотенцем. Всю зелень промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем и мелко нарубите. Включите духовку и разогрейте до 200 ℃. Картофель очистите от кожуры, сварите до готовности.
Place the salmon steaks in a deep baking dish. Season with salt and pepper on all sides. Sprinkle with lemon juice.
Положите стейки лосося в глубокую форму для запекания. Посолите и поперчите со всех сторон. Сбрызните соком лимона.
Mix cream and egg yolks in a separate bowl. Add lemon zest, Dijon mustard and all the herbs. Mix thoroughly. Pour the sauce over the salmon steaks.
Смешайте в отдельной миске сливки и яичные желтки. Добавьте цедру лимона, дижонскую горчицу и всю зелень. Тщательно перемешайте. Залейте соусом стейки лосося.
Place the pan in the oven and bake for 20 minutes at 200 ℃.
Отправьте форму в духовку и запекайте 20 минут при температуре 200 ℃.
While the fish is baking, puree it. Mash the finished potatoes, add butter. Warm the milk. Add it to the mashed potatoes and stir.
Пока рыба запекается, сделайте пюре. Готовый картофель разомните, добавьте сливочное масло. Подогрейте молоко. Добавьте его к картофельному пюре и перемешайте.
Serve salmon in cream sauce with mashed potatoes. Before serving, garnish the fish with green onions.
Подавайте лосось в сливочном соусе с картофельным пюре. Перед подачей украсьте рыбу перьями зеленого лука.