Remove the whites from the refrigerator in advance. Wash and dry the apples. Preheat the oven to 180℃.
Заранее достаньте из холодильника белки. Вымойте и просушите яблоки. Заранее разогрейте духовку до 180 ℃.
Prepare the charlotte dough. Break 4 eggs into a bowl, add 1 cup sugar, beat for 3-4 minutes. Add flour in parts, mixing thoroughly until it reaches the consistency of thick sour cream.
Приготовьте тесто для шарлотки. Разбейте 4 яйца в миску, добавьте 1 стакан сахара, взбивайте в течение 3-4 минут. Вводите муку частями, тщательно перемешивая, до консистенции густой сметаны.
Prepare a baking dish. Grease with oil and sprinkle with dry semolina. You can replace semolina with breadcrumbs.
Подготовьте форму для выпекания. Смажьте маслом и присыпьте сухой манкой. Можно заменить манку панировочными сухарями.
Pour half of the dough into a baking dish, place a layer of chopped apples, drowning them in the dough, and pour the second part on top. Place in the oven for 20 minutes, turning down the heat.
Перелейте половину теста в форму для выпечки, выложите слой нарезанных яблок, утопив в тесте, и залейте сверху второй частью. Поставьте в духовку на 20 минут, убавив нагрев.
15 minutes after putting the dough in the oven, work on the protein mass. Beat the whites of the remaining two eggs. Gradually add the remaining sugar, beat until thick foam.
Через 15 минут после того, как поставили тесто в духовку, займитесь белковой массой. Взбейте белки оставшихся двух яиц. Постепенно добавляйте оставшийся сахар, взбивайте до густой пены.
After 20 minutes, remove the pan from the oven and place the egg white layer on top of the pie.
Через 20 минут достаньте форму из духовки и выложите белковый слой сверху на пирог.
Place the pan back into the oven at a higher level than before. After 10-15 minutes, take it out.
Поставьте форму обратно в духовку на уровень выше прежнего. Через 10-15 минут достаньте.
Remove the cake from the pan when it has cooled.
Достаньте пирог из формы, когда он остынет.
Serve while still warm with a scoop of vanilla ice cream and a dash of cinnamon.
Подавайте еще теплый бисквит с шариком ванильного мороженого и небольшим количеством корицы.