Wash the apples and peel them. Cut the fruits into thin slices or cubes. Place the pieces in a bowl and add lemon juice to prevent them from turning black. Remove the butter in advance so that it becomes soft before cooking. Separate the whites from the yolks and cool. Preheat the oven.
Помойте яблоки, очистите их от шкурки. Нарежьте плоды на тонкие пластинки или кубики. Поместите заготовку в посуду и добавьте лимонный сок, чтобы они не почернели. Заранее достаньте сливочное масло, чтобы оно стало мягким к моменту готовки. Отделите белки от желтков и охладите. Разогрейте духовку.
In a bowl, mix 150 grams of softened butter with sugar. Add two yolks and starch. Stir with a fork or whisk. Add flour in parts and baking powder. Add a pinch of salt if desired. Place the finished dough in the refrigerator for 20 minutes.
В миске смешайте 150 граммов размягченного сливочного масла с сахаром. Добавьте два желтка и крахмал. Перемешайте вилкой или венчиком. Добавьте муку частями и разрыхлитель. Добавьте щепотку соли по желанию. Готовое тесто уберите в холодильник минут на 20.
Heat a piece of butter in a frying pan, add chopped apples and add sugar. Stir constantly for several minutes. Then remove from heat.
Разогрейте в сковороде кусочек сливочного масла, выложите нарезанные яблоки и добавьте сахар. Постоянно помешивайте в течение нескольких минут. Затем снимите с огня.
Remove the dough from the refrigerator, roll it out and place it in a baking dish, making small sides.
Достаньте тесто из холодильника, раскатайте и поместите в форму для выпекания, делая небольшие бортики.
Preheat the oven to 180℃. Place the pan in the oven and bake for 8-10 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Поставьте форму в духовку и выпекайте минут 8-10.
Remove the pan from the oven. Sprinkle the dough with a small amount of starch and add the filling. Sprinkle the apples with sugar and return to the oven for 25-30 minutes.
Достаньте форму из духовки. Посыпьте тесто небольшим количеством крахмала и выложите начинку. Яблоки присыпьте сахаром и верните в духовку на 25-30 минут.
Prepare the meringue. Beat the chilled whites, gradually adding sugar or powdered sugar. Add a pinch of citric acid to this. Beat until stiff peaks form.
Приготовьте безе. Взбейте охлажденные белки, постепенно добавляя сахар или сахарную пудру. Сюда же добавьте щепотку лимонной кислоты. Взбивайте до устойчивых пиков.
Remove the pie from the oven. Place the beaten egg whites on top of the baked apples. You can use a regular spoon.
Достаньте пирог из духовки. Выложите взбитые белки сверху на запеченные яблоки. Можно обычной ложкой.
Place back in the oven for 10 minutes until the whites are browned on top.
Снова поставьте в духовку на 10 минут до подрумянивания белков сверху.
Slice the apples into thin semicircles and place any pattern on top.
Нарежьте яблоки тонкими полукругами и выложите сверху любой узор.