Prepare all the ingredients, peel the potatoes. Wash and dry the eggs.
Подготовьте все продукты, очистите картофель. Вымойте и обсушите яйца.
Grate the peeled potatoes on a coarse grater and place them in a bowl. Then squeeze the potatoes.
Очищенный картофель натрите на крупной терке, выложите его в миску. Затем отожмите картофель.
Add two eggs, salt and pepper to the grated potatoes. Stir until smooth.
Добавьте в натертый картофель два яйца, соль и перец. Перемешайте до однородной массы.
Stick the pancakes so that they are as thin as possible. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it, then add pancakes. Fry until golden brown, about 3 minutes on each side.
Налепите оладьи так, чтобы они были максимально тонкими. Разогрейте сковороду, налейте туда растительное масло, затем выложите драники. Обжаривайте до румяной корочки примерно по 3 минуты с каждой стороны.
Place the finished pancakes on a plate and serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной. Приятного аппетита!