Separate the whites from the yolks.
Отделите белки от желтков.
Pour sugar into a bowl with egg whites and add vanilla or vanilla sugar.
В миску с белками насыпьте сахар и добавьте ваниль или ванильный сахар.
Take another container of hot water to prepare your steam bath. Place a bowl of whites on top, heat them, stirring thoroughly. The sugar should completely dissolve.
Возьмите еще одну емкость с горячей водой, чтобы подготовить паровую баню. Поставьте сверху миску с белками, подогревайте их, тщательно перемешивая. Сахар должен полностью раствориться.
Pour the finished mixture into another container or into a mixer bowl. Beat on medium mode, and at the end – 2-3 minutes at maximum speed. The finished mixture can be divided into parts to add different colored dyes.
Готовую смесь перелейте в другую емкость или в чашу миксера. Взбивайте на среднем режиме, а в конце – 2-3 минуты на максимальной скорости. Готовую смесь можно разделить на части, чтобы добавить разноцветные красители.
When forming figures, place the resulting mixture on a baking sheet with a spoon or using a pastry sleeve. Insert a skewer into each figure.
Формируя фигурки, выложите полученную смесь на противень ложкой или при помощи кондитерского рукава. В каждую фигурку вставьте шпажку.
Place the pan in the oven at a temperature no higher than 90-100 ℃. Cook for about 90 minutes. After turning off the oven, leave the meringue to cool.
Поставьте противень в духовку с температурой не выше 90-100 ℃. Готовьте около 90 минут. После выключения духовки оставьте безе остывать.
A few pieces of meringue on a stick can be given as a gift in the form of a bouquet. Or decorate a birthday cake with them.
Несколько штучек безе на палочке можно вручить как подарок в форме букета. Или украсьте ими праздничный торт.