To prepare according to the recipe, peel the zucchini and cut into thin strips. Peel the bell pepper from seeds and internal membranes, cut into strips. Rinse the mushrooms with cold water and cut into strips or slices. It is advisable to take a hard tomato. Wash it and cut it into thin strips. Peel the garlic and chop finely. Cook noodles for 3 to 20 minutes, according to package instructions.
Для приготовления по рецепту кабачок очистите и порежьте тонкой соломкой. Болгарский перец очистите от семян и внутренних перегородок, порежьте соломкой. Грибы ополосните холодной водой и нарежьте соломкой или пластинами. Помидор желательно брать твердый. Помойте его и нарежьте на тонкие полоски. Чеснок очистите и мелко порубите. Сварите лапшу от 3 до 20 минут, согласно инструкции на упаковке.
Prepare the wok base with mushrooms. Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Add garlic and fry for just 1 minute. Then add vegetables one at a time. Each time, stirring constantly, fry for 1-2 minutes. First mushrooms, then zucchini with pepper and finally tomato.
Приготовьте основу для вока с грибами. Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Добавьте чеснок и обжаривайте буквально 1 минуту. Затем поочередно добавляйте овощи. Каждый раз, постоянно помешивая, обжаривайте по 1-2 минуты. Сначала грибы, затем кабачок с перцем и в конце помидор.
Combine the ingredients. Add noodles to the wok with vegetables and heat everything together for 2-3 minutes.
Соедините ингредиенты. В вок с овощами добавьте лапшу и прогрейте все вместе 2-3 минуты.
Serve the dish hot, garnished with fresh herbs. Drizzle soy sauce over noodles if desired.
Подавайте блюдо горячим, украсив свежей зеленью. По желанию полейте лапшу соевым соусом.