Conveniently arrange the products you need. Wash the chicken fillet and dry it with a paper towel. Peel the onion.
Удобно расположите нужные продукты. Вымойте филе курицы и просушите бумажным полотенцем. Очистите лук от кожуры.
Prepare the onions. Finely chop the onion and fry it in butter in a frying pan until transparent, about 5-6 minutes.
Приготовьте лук. Мелко нарежьте лук и обжарьте его в сливочном масле на сковороде до прозрачного состояния, около 5-6 минут.
Prepare the chicken. Cut the chicken fillet into thin 0.5 cm slices, add to the pan with the onion and fry for 7-8 minutes.
Приготовьте курицу. Порежьте филе курицы на тонкие ломтики 0,5 см, добавьте в сковороду к луку и обжарьте 7-8 минут.
Finish preparing the sauce. Mix cream with flour. Pour the mixture into the pan. Add some salt. Boil the sauce to the desired thickness for 3-4 minutes.
Завершите приготовление соуса. Сливки смешайте с мукой. Влейте смесь в сковороду. Посолите. Уваривайте соус до нужной густоты 3-4 минуты.
Prepare rice noodles. Boil rice noodles for 4-5 minutes in boiling salted water. Place in a colander and allow the liquid to drain.
Приготовьте рисовую лапшу. Отварите рисовую лапшу 4-5 минут в кипящей подсоленной воде. Откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь.
Connect the basics. Add boiled noodles to the sauce with meat.
Соедините основы. Добавьте к соусу с мясом отваренную лапшу.
Sprinkle the creamy chicken wok with finely chopped onion.
Сливочный вок с курицей посыпьте мелко нарезанным луком.