Conveniently arrange all the ingredients. Cook rice noodles in boiling water for 5-6 minutes. Thaw and rinse shrimp and mussels. Peel the squid from the film and cut into rings. Peel the garlic.
Удобно расположите все ингредиенты. Отварите рисовую лапшу в кипящей воде в течение 5-6 минут. Разморозьте и промойте креветки и мидии. Кальмаров очистите от пленки и нарежьте кольцами. Очистите чеснок от шелухи.
Fry vegetables and seafood. Fry whole garlic cloves and chili peppers in a frying pan with vegetable oil for 3 minutes. Add shrimp. squid and mussels and fry for another 2-3 minutes.
Обжарьте овощи и морепродукты. Целые зубчики чеснока и перец чили обжарьте на сковороде с растительным маслом 3 минуты. Добавьте креветки. кальмары и мидии и обжарьте еще 2-3 минуты.
Combine the bases and finish cooking. Add noodles to the pan and add soy sauce. Continue stir-frying for 2 minutes.
Соедините основы и завершите приготовление. Добавьте лапшу в сковороду, влейте соевый соус. Продолжайте жарить, помешивая, 2 минуты.
Place thin slices of fresh cucumber on top of the wok with seafood.
Тонкие ломтики свежего огурца уложите сверху порции вока с морепродуктами.