Prepare all products. Peel the potatoes. Preheat the oven to 210 C.
Подготовьте все продукты. Очистите картофель. Разогрейте духовку до 210 С.
Grate the peeled potatoes on a coarse grater and place them in a bowl. Squeeze out the potatoes.
Очищенный картофель натрите на крупной терке, выложите его в миску. Отожмите картофель.
Add semolina, salt and pepper to the bowl with potatoes. Stir until smooth.
Добавьте в миску с картофелем манку, соль и перец. Перемешайте до однородной массы.
Form pancakes. The thinner the better. Then place baking paper on a baking sheet. Place the pancakes on a baking sheet and bake for 20 minutes.
Сформируйте оладьи. Чем тоньше — тем лучше. Затем постелите на противень бумагу для запекания. Выложите драники на противень и поставьте запекаться на 20 минут.
Place the finished pancakes on a plate. Serve with sour cream. Bon appetit!
Готовые драники выложите на блюдо. Подавайте со сметаной. Приятного аппетита!
To make the dish look aesthetically pleasing, serve it with fresh vegetables. For example, with chopped cucumber. And sprinkle fresh herbs and paprika on top.
Чтобы блюдо выглядело эстетично, подайте его со свежими овощами. Например, с нарезанным огурцом. И посыпьте сверху свежей зеленью и паприкой.