Peel the carrots and grate on a coarse grater. Cut the chicken fillet into thin slices across the grain to maintain juiciness and softness. Remove bell peppers from seeds and membranes. Cut the pepper and cucumber into strips.
Морковь очистите и натрите на крупной терке. Куриное филе нарежьте тонкими пластинками поперек волокон для сохранения сочности и мягкости. Болгарский перец освободите от семян и перегородок. Перец и огурец нарежьте соломкой.
Marinate the chicken. Place the chopped fillet in a bowl and add all the spices (curry, garlic, pepper), pour in soy sauce and a couple of tablespoons of olive oil. Mix thoroughly and leave to marinate for 15 minutes.
Замаринуйте курицу. В миску выложите нарезанное филе и добавьте все специи (карри, чеснок, перец), влейте соевый соус и пару ложек оливкового масла. Тщательно перемешайте и оставьте мариноваться на 15 минут.
Start frying the meat. Heat a dry frying pan, add the marinated chicken and fry it until cooked. Stirring occasionally, cook for about 15 minutes.
Приступите к жарке мяса. Разогрейте сухую сковороду, выложите маринованную курицу и обжарьте ее до готовности. Периодически помешивая, готовьте примерно 15 минут.
Fry the vegetables. In a heated wok pan, fry the chopped onion in vegetable oil for 2 minutes until soft, stirring constantly. Add carrots to the onion and cook for another 2 minutes. Add the bell pepper to the vegetables and keep on the heat with constant stirring for 1-2 minutes.
Обжарьте овощи. На разогретой сковороде вок в растительном масле обжарьте 2 минуты нарезанный лук до мягкости, постоянно помешивая. К луку добавьте морковь и готовьте ещё 2 минуты. Выложите к овощам болгарский перец и держите на огне при постоянном помешивании 1-2 минуты.
Set the noodles to cook. Place the funchoza in a saucepan and pour boiling water over it. Leave for 5-7 minutes.
Поставьте лапшу готовиться. Фунчозу уложите в кастрюлю и залейте кипятком. Оставьте на 5-7 минут.
Combine ingredients for wok. Add funchose to vegetables. Place the fried meat in the same frying pan. Don't forget to stir vigorously. Add soy sauce. Add salt if necessary. Lastly, add finely chopped cucumber. Mix everything again and fry for another 1 minute.
Соедините продукты для вока. Добавьте фунчозу к овощам. В эту ж сковороду положите обжаренное мясо. Не забывайте интенсивно размешивать. Добавьте соевый соус. Если необходимо, посолите. В последнюю очередь добавьте мелко нарубленный огурец. Еще раз все перемешайте, обжарьте еще 1 минуту.
Use the wok with funchose immediately after cooking. You can use chopsticks or a fork. Serve with soy sauce.
Вок с фунчозой употребляйте сразу после приготовления. Можно воспользоваться палочками для еды или вилкой. Подавайте с соевым соусом.