To prepare the recipe, cut the chicken fillet into small slices across the grain. Cut the garlic into small slices. Carefully cut the carrots and bell pepper into thin strips. Finely chop the parsley. Prepare a wok or regular deep frying pan.
Для приготовления по рецепту куриное филе нарежьте небольшими ломтиками поперек волокон. Чеснок нарежьте небольшими дольками. Морковь и болгарский перец аккуратно нарежьте тонкой соломкой. Мелко порубите зелень петрушки. Подготовьте сковороду вок или обычную глубокую сковородку.
Start marinating the meat. Place the chicken fillet and chopped garlic into a prepared container and pour in 3 tablespoons of soy sauce. Stir and leave for 15 minutes.
Приступите к маринованию мяса. Куриное филе и нарезанный чеснок переложите в заранее подготовленную емкость и залейте 3 столовыми ложками соевого соуса. Перемешайте и оставьте на 15 минут.
Fry the chicken fillet. Add vegetable oil to a heated frying pan. Lightly fry the chicken for 5 minutes, stirring constantly to prevent the chicken pieces from burning.
Обжарьте куриное филе. В разогретую сковороду добавьте растительное масло. Слегка обжарьте курицу в течение 5 минут, постоянно перемешивая, чтобы кусочки курицы не подгорели.
Add stir-fry vegetables. Add pre-prepared vegetables and herbs to the chicken and mix thoroughly. Fry over low heat for 10 minutes.
Добавьте овощи для жарки. Заранее подготовленные овощи и зелень добавьте к курице и тщательно перемешайте. Обжарьте на слабом огне в течение 10 минут.
Prepare buckwheat noodles. Cook buckwheat noodles in boiling salted water, stirring occasionally, for 5 minutes. The noodles are very thin and cook quickly; during the cooking process, constantly monitor the cooking process so as not to overcook the noodles. Place the finished noodles in a colander and rinse with cool boiled water.
Приготовьте гречневую лапшу. В кипящей подсоленной воде отварите гречневую лапшу, периодически помешивая, в течение 5 минут. Лапша очень тонкая и готовится быстро, в процессе варки постоянно следите за процессом приготовления, чтобы не переварить лапшу. Откиньте готовую лапшу на дуршлаг и промойте прохладной кипяченой водой.
Combine ingredients for buckwheat wok. Combine the prepared noodles with the cooked chicken and vegetables, add Teriyaki sauce. Mix well and fry for 2-3 minutes.
Соедините продукты для гречневого вока. Соедините готовую лапшу с приготовленной курицей с овощами, добавьте соус Терияки. Хорошо смешайте и обжарьте в течение 2-3 минут.
Serve the wok with buckwheat noodles immediately after cooking, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте вок с гречневой лапшой сразу после приготовления, посыпав кунжутом.