Peel the onion and cut into small cubes. Grind the almonds in a coffee grinder. Open the canned food and drain the liquid. Get your immersion blender ready.
Лук очистите и нарежьте маленькими кубиками. Миндаль измельчите в кофемолке. Консервы откройте и слейте жидкость. Приготовьте погружной блендер.
Prepare the onions. Melt the butter in a frying pan, add the onion and fry for 5-7 minutes until soft.
Подготовьте лук. На сковороде растопите сливочное масло, добавьте лук и обжарьте в течение 5-7 минут до мягкости.
Combine products. Place the pink salmon in a deep container, add half the cottage cheese, almonds and butter remaining after frying the onions. Mash the mixture, then add the onion and stir. Add the remaining cottage cheese, season with pepper and stir again.
Соедините продукты. Горбушу выложите в глубокую емкость, добавьте половину творога, миндаль и сливочное масло, оставшееся после жарки лука. Смесь разомните, затем добавьте лук, перемешайте. Выложите оставшийся творог, приправьте перцем и вновь перемешайте.
Grind the food. Using an immersion blender, blend until smooth and season with salt and pepper if necessary.
Измельчите продукты. При помощи погружного блендера взбейте массу до однородности, при необходимости приправьте солью и перцем.
Spread the pink salmon riet onto slices of whole grain bread and garnish with fresh parsley leaves on top.
Риет из горбуши намажьте на ломтики цельнозернового хлеба, сверху украсьте листиками свежей петрушки.