Wash the mackerel, cut off the tail and head. Wash, peel and cut the vegetables as desired. Grate the cheese on a fine grater. Prepare the blender.
Скумбрию вымойте, отрежьте хвост и голову. Овощи вымойте, очистите, нарежьте произвольно. Сыр натрите на мелкой терке. Приготовьте блендер.
Cook the fish. Fill the mackerel with water, add onions and carrots, bay leaves and peppercorns. Cook for 30 minutes from the moment it boils. Then remove the fish from the pan, cool, clean, remove bones, and mash.
Приготовьте рыбу. Скумбрию залейте водой, добавьте лук и морковь, лавровый лист и перец горошком. Варите 30 минут с момента закипания. Затем рыбу извлеките из катрюли, остудите, почистите, удалите кости, разомните.
Combine mackerel with other products. Place the mackerel pieces in a deep container, mix with sour cream and mustard. Season with salt, pepper, thyme and ground coriander and stir.
Соедините скумбрию с остальными продуктами. Кусочки скумбрии выложите в глубокую емкость, смешайте со сметаной и горчицей. Приправьте солью, перцем, тимьяном и молотым кориандром, перемешайте.
Add broth and mix ingredients. Strain the broth through a sieve and add to the bowl with the fish mixture. Choose the consistency depending on your taste preferences. Then beat the products in a blender, place them in a container or jar and put them in the refrigerator for 2-3 hours.
Добавьте бульон и смешайте продукты. Бульон процедите через сито и добавьте в миску к рыбной массе. Консистенцию выбирайте в зависимости от вкусовых предпочтений. Затем взбейте продукты в блендере, разложите в контейнер или баночку и уберите на 2-3 часа в холодильник.
Spread the mackerel riet onto a piece of toast and sprinkle with grated cheese on top.
Риет из скумбрии намажьте на кусочек тоста, сверху посыпьте тертым сыром.