Wash vegetables and chicken under running water and dry with paper towels. Wash and chop the green onions. Cut the peeled carrots, peppers and zucchini into small cubes. Cut the chicken fillet into cubes.
Овощи и курицу вымойте под проточной водой, обсушите бумажными полотенцами. Зеленый лук вымойте и измельчите. Небольшими брусочками нарежьте очищенную морковь, перец и кабачок. Куриное филе нарежьте кубиками.
Prepare the noodles. Pour boiling water over the noodles, leave for 10 minutes, and drain in a colander.
Приготовьте лапшу. Залейте кипящей водой лапшу, оставьте 10 минут, откиньте на дуршлаг.
Prepare the meat and vegetables. Fry the chicken fillet pieces in vegetable oil for 2 minutes. Add zucchini, peppers, carrots and mix well. Fry chicken and vegetables for 7 minutes.
Приготовьте мясо и овощи. На растительном масле обжарьте кусочки куриного филе в течение 2 минут. Добавьте кабачок, перец, морковь и хорошо перемешайте. Жарьте курицу с овощами в течение 7 минут.
Combine the bases and finish cooking. Add boiled noodles, salt, teriyaki sauce and sesame seeds to the pan with meat and vegetables. Simmer for 2 minutes over medium heat.
Соедините основы и завершите приготовление. Добавьте на сковороду с мясом и овощами отваренную лапшу,соль, соус терияки и кунжут. Тушите в течение 2 минут на среднем огне.
Serve the wok with teriyaki sauce warm, garnishing the dish with chopped green onions.
Подавайте вок с соусом терияки в теплом виде, украсив блюдо измельченным зеленым луком.