Peel and finely grate the garlic and ginger. Rinse the chicken fillet, dry with paper towels, and cut into small narrow slices with a sharp knife. Wash the bell pepper, cut into half rings, removing the seeds and internal membranes. Wash a bunch of green onions and chop them not too finely.
Очистите и натрите на мелкой терке чеснок и имбирь. Куриное филе промойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте острым ножом на небольшие узкие пластины. Болгарский перец вымойте, нарежьте полукольцами, удалив семена и внутренние перегородки. Вымойте пучок зеленого лука и нарежьте его не слишком мелко.
Prepare the noodles. Pour water into the pan, add salt to taste, and add noodles. Cook for 8 minutes after the water boils. Then drain in a colander.
Приготовьте лапшу. Налейте в кастрюлю воду, посолите по вкусу, положите лапшу. Варите в течение 8 минут после того, как вода закипит. Затем откиньте на дуршлаг.
Prepare the chicken. Pour sesame oil into the pan, add garlic and ginger, fry for 1 minute. Add chicken fillet and fry for 10 minutes, stirring constantly. Remove cooked chicken from skillet and set aside in a separate bowl.
Приготовьте курицу. Налейте в сковороду кунжутное масло, добавьте чеснок и имбирь, обжарьте в течение 1 минуты. Добавьте куриное филе и жарьте в течение 10 минут, постоянно помешивая. Достаньте готовую курицу из сковороды и отложите в отдельную миску.
Prepare vegetables and combine with meat. Add the bell pepper to the pan where the chicken was fried and fry it for 2 minutes over high heat. Add green onions, chicken, cashews. Add salt to taste and stir.
Приготовьте овощи и соедините с мясом. В сковороду, где жарилась курица, добавьте болгарский перец и обжаривайте его в течение 2 минут на сильном огне. Добавьте зеленый лук, курицу, орешки кешью. Посолите по вкусу и перемешайте.
Combine the bases and finish cooking. Add noodles to vegetables and chicken, mix thoroughly. Pour in sweet and sour and soy sauces. Simmer the dish for 3 minutes over high heat, stirring constantly.
Соедините основы и завершите приготовление. Добавьте к овощам с курицей лапшу, тщательно перемешайте. Влейте кисло-сладкий и соевый соусы. Тушите блюдо в течение 3 минут на сильном огне, постоянно помешивая.
Serve the wok with the chicken immediately after cooking. Garnish the dish with sesame seeds.
Подавайте вок с курицей сразу после приготовления. Украсьте блюдо кунжутными семенами.