Wash, dry on paper towels and peel the vegetables. Cut them into thin strips.
Вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и очистите овощи. Нарежьте их тонкой соломкой.
Prepare the noodles. Pour water into the pan, add salt to taste, and add noodles. Cook for 8 minutes from the moment the liquid boils, then drain in a colander.
Приготовьте лапшу. Налейте в кастрюлю воду, посолите по вкусу, положите лапшу. Варите в течение 8 минут с момента закипания жидкости, затем откиньте на дуршлаг.
Prepare the vegetables. Heat a frying pan, add vegetable oil. First, fry the eggplants for 3 minutes over high heat. Add zucchini and carrots, stir and cook for 3 minutes. Then add the pepper and fry for 5 minutes, do not forget to stir the vegetables.
Приготовьте овощи. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. В первую очередь обжарьте баклажаны в течение 3 минут на сильном огне. Добавьте кабачки и морковь, перемешайте и жарьте в течение 3 минут. Затем добавьте перец и жарьте в течение 5 минут, не забывайте помешивать овощи.
Combine the bases and finish cooking. Add the noodles to the vegetables, stir and season with soy sauce. If necessary, add salt to taste.
Соедините основы и завершите приготовление. Добавьте лапшу к овощам, перемешайте и заправьте соевым соусом. При необходимости посолите по вкусу.
Place the wok with vegetables on wide serving plates and serve immediately after cooking.
Вок с овощами выложите на широкие порционные тарелки и подавайте сразу после приготовления.