Cut off the required amount of bread. If you use frozen pollock fillets, defrost them in advance and dry them with a paper towel. If necessary, remove bones and scales from the fish.
Отрежьте необходимое количество хлеба. Если используете замороженное филе минтая, то разморозьте его заранее и просушите бумажным полотенцем. При необходимости, удалите у рыбы косточки и чешуи.
Separate the pulp of white bread and fill it with milk.
Отделите мякоть белого хлеба и залейте ее молоком.
While the bread is soaking in milk, cut the fish fillet and onion into cubes. Place everything in a blender.
Пока хлеб размокает в молоке, нарежьте рыбное филе и лук кубиками. Отправьте все в блендер.
Add the egg, herbs, salt and pepper to the resulting minced meat. Mix everything well.
В получившийся фарш добавьте яйцо, зелень, соль и перец. Все хорошо перемешайте.
Form meatballs with a diameter of 2 cm.
Сформируйте фрикадельки диаметром 2 см.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meatballs for 5-7 minutes on each side until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте фрикадельки по 5-7 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.