Conveniently arrange your products. Boil the eggs and peel off the shells. Wash the onions and dry on paper towels. Finely chop the onion.
Удобно расположите продукты. Отварите яйца и очистите от скорлупы. Вымойте лук и обсушите на бумажных полотенцах. Мелко порежьте лук.
Prepare the filling. Cut the boiled eggs in half lengthwise. Remove the yolks, place them in a bowl, and mash. Add green onions to the yolks. Season with mayonnaise and mix. If there is not enough salt, add salt.
Подготовьте начинку. Разрежьте вареные яйца вдоль пополам. Выньте желтки, выложите их в миску, разомните. Зеленый лук добавьте к желткам. Заправьте майонезом и перемешайте. Если мало соли, посолите.
Stuff the eggs. Using a teaspoon, fill the egg white halves with the filling.
Нафаршируйте яйца. При помощи чайной ложки наполните половинки белков начинкой.
Line a serving dish with green lettuce leaves, arrange the deviled eggs and serve.
Сервировочное блюдо выложите листьями зеленого салата, разложите фаршированные яйца и подавайте к столу.