Conveniently arrange all the ingredients. Wash the tomatoes and green onions. Finely chop the onion. Prepare a heatproof baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте помидоры, зеленый лук. Порежьте мелко лук. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Mash the cheese in a deep bowl. Add the onion to the cheese, add salt, sweet paprika, sour cream and pepper. Mix everything.
Приготовьте начинку. В глубокой миске разомните брынзу. Лук добавьте к сыру, посолите, добавьте сладкую паприку, сметану и поперчите. Все перемешайте.
Cut off the top of the tomato and remove the core with a spoon. Stuff the tomatoes with the filling, leaving room for the raw egg at the top. Gently crack an egg on top of the filling into each tomato so that the yolk does not spread. Add some salt and pepper. Place the tomatoes on a baking sheet, place in an oven preheated to 180 degrees and bake for 15 minutes.
Срежьте верхнюю часть помидора и достаньте ложкой сердцевину. Нафаршируйте помидоры начинкой, оставляя место для сырого яйца наверху. Поверх начинки в каждый помидор аккуратно вбейте яйцо, чтобы не растекся желток. Добавьте немного соли и перца. Выложите помидоры на противень, поставьте в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте 15 минут.
Place the egg stuffed tomatoes on a serving plate and sprinkle with chopped green onions.
Помидоры, фаршированные яйцом, выложите на сервировочную тарелку и посыпьте нарезанным зеленым луком.