Conveniently arrange your products. Boil the eggs and peel off the shells. Cut hard-boiled eggs into halves. Remove the yolks from them and place them in a deep bowl. Fillet the herring. Cut the fish into small cubes. Wash the dill and peel the onion. Chop the onion with a knife. Finely chop the dill.
Удобно расположите продукты. Отварите яйца и очистите от скорлупы. Разрежьте сваренные вкрутую яйца на половинки. Достаньте из них желтки и переложите в глубокую миску. Разделайте сельдь на филе. Рыбу порежьте на мелкие кубики. Вымойте укроп, очистите лук от кожуры. Лук измельчите ножом. Мелко порубите укроп.
Place the fish in a bowl with the yolks.
Выложите рыбу в миску к желткам.
Prepare the onions and herbs. Place the onions and dill in the bowl with the filling. Add horseradish and mayonnaise, salt if necessary, and mix thoroughly until smooth.
Подготовьте лук и зелень. Выложите лук и укроп в миску с начинкой. Добавьте хрен и майонез, если нужно посолите и тщательно перемешайте до однородной массы.
Stuff the eggs. Place a teaspoon of filling into each egg half.
Нафаршируйте яйца. В каждую половинку яйца чайной ложкой выложите начинку.
Place the eggs stuffed with herring on a serving plate and place 2-3 white bread croutons on top of each half.
Яйца, фаршированные сельдью, выложите на сервирвочное блюдо, сверху на каждую половинку положите по 2-3 сухарика из белого хлеба.