Conveniently arrange your products. Boil the eggs and peel off the shells. Open the sprats. Wash the green onions. Cut the eggs in half. Remove the yolks, place them in a bowl and mash.
Удобно расположите продукты. Отварите яйца и очистите от скорлупы. Откройте шпроты. Вымойте зеленый лук. Разрежьте яйца пополам. Достаньте желтки, переложите в миску и разомните.
Combine eggs and sprats. Remove the sprats from the jar and crush them with a fork. Add sprats to the yolks, mix thoroughly.
Соедините яйца и шпроты. Выложите из банки шпроты и помните их вилкой. Добавьте шпроты к желткам, тщательно перемешайте.
Prepare the filling. Add mayonnaise to the sprat-yolk mixture, add salt and pepper, and mix everything.
Приготовьте начинку. К шпротно-желтковой смеси добавьте майонез, посолите и поперчите, все перемешайте.
Stuff the eggs. Using a teaspoon, fill the egg white halves with the filling.
Нафаршируйте яйца. При помощи чайной ложки наполните половинки белков начинкой.
Place 1 sprat fish on each half of a stuffed egg at an angle of 45 degrees, sprinkle with finely chopped green onions.
На каждую половинку фаршированного яйца положите 1 рыбку шпрот под углом 45 градусов, посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.