Wash the cucumber and cut into thin rings. Wash and chop the parsley. Boil the eggs, peel them. Peel the garlic.
Вымойте огурец и нарежьте тонкими колечками. Вымойте и измельчите петрушку. Яйца отварите, очистите. Чеснок очистите от шелухи.
Prepare the eggs. Carefully cut the eggs in half, separating the white part from the yolk.
Подготовьте яйца. Яйца аккуратно разрежьте пополам, отделите белковую часть от желтка.
Prepare the filling and stuff the eggs. Grate the yolks and cheese on a coarse grater, chop the garlic. Combine the products, season with mayonnaise, pepper and salt to taste. Mix well until smooth. Stuff each egg white half with filling.
Приготовьте начинку и нафаршируйте яйца. Натрите желтки и сыр на крупной терке, чеснок измельчите. Соедините продукты, заправьте майонезом, поперчите и посолите по вкусу. Хорошо перемешайте до однородной массы. Нафаршируйте каждую половинку белка начинкой.
Carefully insert a thinly sliced cucumber into each stuffed egg and sprinkle with finely chopped parsley on top.
В каждое фаршированное яйцо аккуратно вставьте тонко порезанный ломтик огурца, сверху посыпьте мелко рубленой петрушкой.