Boil, cool and peel the eggs. Cut the eggs in half and carefully separate the whites from the yolks. Open the cod liver and drain the liquid from the jar. Wash and chop the dill. Finely chop the onion.
Отварите, остудите и очистите яйца. Разрежьте яйца пополам, аккуратно отделите белки от желтков. Печень трески откройте и слейте из баночки жидкость. Вымойте и измельчите укроп. Лук мелко измельчите.
Finely chop the yolks or grate them.
Желтки мелко измельчите или натрите на терке.
Mash the cod liver with a fork and add to the yolks.
Печень трески разомните вилкой и добавьте к желткам.
Add finely chopped dill, onion, mayonnaise and mix the filling thoroughly. Fill the egg whites with the filling.
Добавьте мелко рубленный укроп, лук, майонез и тщательно перемешайте начинку. Заполните яичные белки начинкой.
Place eggs stuffed with cod liver on a serving plate, sprinkle the edges of the plate with chopped dill.
Яйца, фаршированные печенью трески, выложите на сервировочное блюдо, края тарелки посыпьте измельченным укропом.