Hard boil the eggs, cool and peel. Wash and chop fresh dill. Cut the eggs into 2 halves, carefully remove the yolk so as not to damage the white shell.
Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите. Свежий укроп вымойте и измельчите. Яйца разрежьте на 2 половинки, аккуратно достаньте желток, чтобы не повредить белковую оболочку.
Prepare the filling. Mash the yolks, add mayonnaise to them, mix.
Подготовьте начинку. Разомните желтки, добавьте к ним майонез, перемешайте.
Stuff the eggs. Place the prepared filling into the egg white halves and garnish with red caviar.
Нафаршируйте яйца. Выложите приготовленную начинку в белковые половинки и украсьте красной икрой.
Serve the appetizer immediately after cooking so that the eggs do not dry out and look appetizing.
Подавайте закуску сразу после приготовления, чтобы яйца не обветрились и выглядели аппетитно.