If necessary, remove pollock fillet from bones and scales. Prepare the ingredients indicated in the recipe. Weigh the required amount of bread.
Филе минтая, при необходимости, освободите от костей и чешуи. Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Взвесьте необходимое количество хлеба.
Place the white bread crumb in a bowl and pour in half the milk.
Мякиш белого хлеба выложите в миску и залейте половиной молока.
While the bread is soaking, cut the fish fillet and onion into cubes. Place everything in a blender.
Пока хлеб замачивается, рыбное филе и лук нарежьте кубиками. Отправьте все в блендер.
Add the egg, herbs, salt and pepper to the resulting minced meat. Mix everything well.
В получившийся фарш добавьте яйцо зелень, соль и перец. Все хорошо перемешайте.
From the resulting mass, form small meatballs of approximately the same size. Roll each meatball in breadcrumbs and place in a preheated frying pan with a small amount of oil. Fry until golden brown, for 5-7 minutes.
Из полученной массы сформируйте фрикадельки небольшого, примерно одинакового размера. Обваляйте каждую фрикадельку в панировочных сухарях и отправьте на разогретую сковороду, с добавлением небольшого количества масла. Обжарьте до румяной корочки, в течение 5-7 минут.
Prepare an omelet: in a deep bowl, combine 1 egg, the remaining milk, herbs and diced tomatoes. Shake with a fork or whisk.
Приготовьте омлет: в глубокой миске смещайте 1 яйцо, оставшееся молоко, зелень и помидоры, нарезанные кубиком. Взболтайте вилкой или венчиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Pour in the egg mixture, cover and cook for 6-8 minutes over low heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Влейте яичную смесь, накройте крышкой и готовьте 6-8 минут на медленном огне.
Add the meatballs to the omelette, distribute them evenly, and cook everything together for another 2 minutes.
Добавьте к омлету фрикадельки, распределите их равномерно, готовьте все вместе еще 2 минуты.