Boil the eggs hard and peel them. Wash the cucumber. Wash and chop the parsley. If necessary, defrost crab sticks and remove packaging. Cut the cucumber into small cubes. Finely chop the crab sticks.
Сварите яйца вкрутую, очистите. Вымойте огурец. Вымойте и измельчите петрушку. Крабовые палочки при необходимости разморозьте, очистите от упаковки. Огурец порежьте на мелкие кубики. Крабовые палочки мелко нарежьте.
Prepare the eggs. Cut the eggs in half and carefully remove the yolks from the whites.
Подготовьте яйца. Разрежьте яйца пополам, аккуратно выньте желтки из белков.
Prepare the filling and stuff the eggs. Chop the yolks and add to the chopped cucumbers. Place crab sticks into the filling. Salt and pepper to taste. Add mayonnaise and mix well. Fill the egg whites with the filling.
Приготовьте начинку и начините яйца. Желтки измельчите и добавьте к нарезанным огурцам. Крабовые палочки выложите в начинку. Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте майонез и хорошо перемешайте. Начините белки яиц начинкой.
Place the eggs stuffed with crab sticks on a serving plate and sprinkle with chopped parsley on top.
Яйца, фаршированные крабовыми палочками выложите на сервировочное блюдо, сверху посыпьте измельченной петрушкой.