Boil the eggs hard, cool and peel them. Cut the eggs in half. Finely chop the mushrooms and onions. Wash, dry and peel the champignons. Peel the onions, wash the green onions and chop finely. Peel and chop the garlic. Grate the cheese.
Отварите яйца вкрутую, остудите и очистите от скорлупы.Разрежьте яйца пополам. Мелко нарежьте шампиньоны и репчатый лук. Вымойте, проcушите и очистите шампиньоны. Очистите репчатый лук, зеленый лук вымойте и мелко порубите. Чеснок очистите и измельчите. Натрите на терке сыр.
Fry onions and mushrooms. Heat a frying pan and place the champignons on it. Add chopped onion and salt to taste. Simmer the champignons with onions for 5-7 minutes. Remove from heat and let cool.
Обжарьте лук и грибы. Разогрейте сковороду и выложите на нее шампиньоны. Добавьте нашинкованный репчатый лук, посолите по вкусу. Тушите шампиньоны с луком в течение 5-7 минут. Снимите с огня и дайте остыть.
Prepare the eggs. Grate the yolks on a fine grater.
Подготовьте яйца. Желтки натрите на мелкой терке.
Prepare the filling and stuff the eggs. Combine cheese, chopped garlic and yolk, mayonnaise, fried champignons with onions. Add salt to taste. Mix well until smooth. Fill the egg white halves with the filling.
Приготовьте начинку и нафаршируйте яйца. Соедините сыр, измельченный чеснок и желток, майонез, жареные с луком шампиньоны. Посолите по вкусу. Хорошо перемешайте до однородной массы. Наполните половинки белков начинкой.
Place eggs stuffed with champignons on a serving plate and top with finely chopped green onions.
Яйца, фаршированные шампиньонами выложите на сервировочное блюдо, сверху украсьте мелко нарезанным зеленым луком.