Boil 2 hard-boiled eggs, cool and peel. Wash and dry the green onions on paper towels. Warm the milk slightly, it should be slightly warmer than room temperature. Grate the cheese. Finely chop the green onions. Cut the boiled eggs into small cubes.
Отварите 2 яйца вкрутую, остудите и очистите. Вымойте и обсушите на бумажных полотенцах зеленый лук. Молоко слегка подогрейте, оно должно быть чуть теплее комнатной температуры. Сыр натрите на терке. Зеленый лук мелко порубите. Вареные яйца нарежьте мелкими кубиками.
Prepare the pancake dough. Beat 2 eggs into warm milk, add sugar. Beat well and add flour. Stir and add vegetable oil. Heat a frying pan and bake thin pancakes.
Приготовьте тесто для блинов. В теплое молоко вбейте 2 яйца, добавьте сахар. Хорошо взбейте и всыпьте муку. Размешайте и добавьте растительное масло. Разогрейте сковороду и выпеките тонкие блины.
Prepare the filling. Combine cheese, onion and eggs, lightly salt and mix.
Подготовьте начинку. Соедините сыр, лук и яйца, слегка посолите и перемешайте.
Stuff the pancakes. Place the filling in the middle of the finished pancake and wrap the pancake in an envelope. Fry the filled pancakes lightly in butter.
Нафаршируйте блины. На середину готового блина выложите начинку и заверните блин конвертиком. Блины с начинкой обжарьте слегка на сливочном масле.
Place egg-stuffed pancakes on serving plates and serve warm.
Блины, фаршированные яйцом, выложите на порционные тарелки и подавайте к столу теплыми.