Wash the eggs, hard-boil them, cool and peel them. Wash the dill and chop finely. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 150 degrees.
Вымойте яйца, сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Вымойте укроп и мелко нарежьте. Сыр натрите на средней терке. Подготовьте противень. Включите духовку на 150 градусов.
Prepare the eggs. Cut each egg in half and remove the yolks.
Подготовьте яйца. Разрежьте каждой яйцо пополам и уберите желтки.
Prepare the filling. Mash the yolks, add mayonnaise, mustard, salt and pepper to taste and mix thoroughly.
Подготовьте начинку. Разомните желтки, добавьте майонез, горчицу, соль и перец по вкусу и тщательно перемешайте.
Stuff and bake the eggs. Using a teaspoon, evenly fill the white part of the eggs with the filling. Place grated cheese on top, place eggs on a baking sheet and place in an oven preheated to 150 degrees for 5 minutes.
Нафаршируйте и запеките яйца. При помощи чайной ложки равномерно заполните белковую часть яиц начинкой. Сверху выложите натертый сыр, положите яйца на противень и отправьте в разогретую до 150 градусов духовку отправьте на 5 минут.
Place the stuffed eggs on a serving plate and sprinkle with dill on top.
Фаршированные яйца выложите на сервировочное блюдо, сверху посыпьте зеленью укропа.