Wash and remove seeds from the pepper, cutting off the top and tail. Peel the garlic and pass through a press. Wash the greens and chop finely. Place the butter in the freezer for a while to make it easier to grate.
Вымойте и очистите перец от семян, срезав верхушку с хвостиком. Очистите чеснок и пропустите через пресс. Вымойте зелень, мелко нарежьте. Масло на некоторое время поместите в морозильную камеру, чтобы его было легче натереть на терке.
Prepare the filling. Grate the cheese and butter on a fine grater, mix the products in one bowl. Add garlic to cheese and butter. Add the greens to the bowl with the filling and mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Натрите сыр и масло на мелкой терке, смешайте продукты в одной миске. Чеснок добавьте к сыру с маслом. Зелень добавьте в миску с начинкой и тщательно перемешайте.
Stuff the peppers. Stuff the peppers with the resulting filling, cool them in the refrigerator for 30 minutes and cut into rings.
Нафаршируйте перцы. Начините получившейся начинкой перцы, охладите их в холодильнике в течение 30 минут и нарежьте колечками.
Place lettuce leaves on a plate. Place stuffed peppers, cut into slices, on top of them.
Разложите на тарелке салатные листья. Сверху на них выложите фаршированный перец, нарезанный кружочками.