Wash the chicken fillet and pass through a meat grinder. Wash the vegetables, peel and chop the onion. Finely chop the tomato into cubes. Remove seeds and internal membranes from bell peppers. Prepare a heat-resistant form and food foil. Preheat the oven to 180 degrees.
Вымойте куриное филе и пропустите через мясорубку. Вымойте овощи, очистите и измельчите лук. Мелко нарежьте помидор кубиками. У болгарского перца удалите семена и внутренние перегородки. Приготовьте жаропрочную форму и пищевую фольгу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Add the tomato to the bowl with the fillet minced in a meat grinder. Fry the onion in a frying pan with the addition of vegetable oil for several minutes until transparent. Add it to the fillet with tomato. Grate the cheese, place some in a bowl with meat and vegetables. Salt, pepper, mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Помидор добавьте в миску с прокрученным в мясорубке филе. Лук обжарьте на сковороде с добавлением растительного несколько минут до прозрачности. Добавьте его к филе с помидором. Натрите сыр, часть положите в миску с мясом и офощами. Посолите, поперчите, тщательно перемешайте.
Stuff the peppers and bake them in the oven. Cut the bell peppers into two halves. Fill them with minced meat and place in a baking dish. Cover with foil and place in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. Then remove the foil, sprinkle with the remaining cheese and keep in the oven for another 5 minutes.
Нафаршируйте перцы и запеките их в духовке. Разрежьте болгарские перцы на две половинки. Заполните их фаршем и выложите в форму для запекания.Накройте фольгой и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут. Затем снимите фольгу, посыпьте оставшейся частью сыра и держите в духовке еще 5 минут.
Place the stuffed pepper halves on serving plates and garnish with finely chopped fresh herbs.
Половинки фаршированных перцев выложите на порционные тарелки, украсьте мелко нарезанной свежей зеленью.