Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Pea soup with ham Суп-пюре гороховый с ветчиной

Суп-пюре гороховый с ветчиной Pea soup with ham

Pea soup is a favorite first course for many. It is made from yellow split peas and crispy ham. The ham adds a smoked flavor. This soup turns out to be very satisfying, rich and piquant. The cost of all the ingredients is quite low, and one pot of this soup can feed the whole family!


Гороховый суп для многих — любимое первое блюдо. Его варят из желтого дробленого гороха с добавлением обжаренной ветчины, которая привносит аппетитную копченую нотку. Такой суп получается густым, сытным и наваристым. Продукты для него недорогие, а одной кастрюли вполне хватит, чтобы накормить всю семью.


Steps / Шаги:

  1. Soak the peas in cool water for several hours in advance, change the water from under the peas several times until it becomes clear. Wash the greens and dry with a paper towel. Pour the soaked peas with water into a saucepan, put on the fire, bring to a boil and cook for 30 minutes.
    None
  2. Chop the onion into small cubes. Heat a frying pan with sunflower oil. Fry the onion for 2-3 minutes until half cooked. It should become soft and transparent. Place the onion in a bowl.
    None
  3. Cut the ham into small cubes and fry in an onion pan for 3-4 minutes.
    None
  4. Meanwhile, place the cooked peas in a blender bowl. Add fried onions and soft butter to it.
    None
  5. Beat until pureed. Place the finished puree on a plate, top with pieces of ham and finely chopped parsley. The dish is ready!
    None
  6. It is best to serve peas in a deep plate. Place the ham in a crescent shape on one edge of the plate. You can serve bread, garlic dumplings or buns with the soup.
    None
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому