Rinse the meat and pass it through a meat grinder. Wash the pepper and remove the seeds. Wash and peel the onions, mushrooms and carrots. Chop onions, mushrooms and carrots. If the pepper is large, cut it in half.
Промойте мясо и пропустите его через мясорубку. Вымойте перец и очистите его от семян. Вымойте и очистите лук, шампиньоны и морковь. Измельчите лук, шампиньоны и морковь. Если перец крупный, разрежьте его пополам.
Prepare the filling and stuff the peppers. Place minced meat and onion in a bowl. Salt, pepper and mix thoroughly. Stuff the peppers with minced meat.
Приготовьте начинку и нафаршируйте перцы. В миску поместите мясной фарш и лук. Посолите, поперчите и тщательно перемешайте. Наполните перцы фаршем.
Prepare the remaining ingredients and stew the peppers. Heat a pan with vegetable oil, fry onions, carrots and mushrooms. Add tomato paste and a couple of tablespoons of water. Season with salt and pepper. Simmer over low heat for 10 minutes. Then place the peppers in the pan and simmer over low heat for about 60 minutes.
Приготовьте оставшиеся продукты и потушите перцы. Разогрейте кастрюлю с растительным маслом, обжарьте на ней лук, морковь и грибы. Добавьте томатную пасту и пару столовых ложек воды. Посолите и поперчите. Тушите на небольшом огне 10 минут. Затем выложите в кастрюлю перцы и тушите на небольшом огне около 60 минут.
Serve stuffed peppers with tomato sauce in which the peppers were stewed and sour cream.
Фаршированные перцы подавайте с томатным соусом, в котором тушились перцы, и со сметаной.