Rinse the meat and pass through a meat grinder. Wash the vegetables, peel the onions and carrots, remove the seeds from the peppers. Boil the rice for 5 minutes. Grate the carrots, finely chop the onion and champignons. If the peppers are large, cut them in half.
Промойте мясо и пропустите через мясорубку. Вымойте овощи, очистите лук и морковь, извлеките семена из перца. Проварите рис в течение 5 минут. Натрите морковь на терке, мелко нарежьте луковицу и шампиньоны. Если перцы крупные, разрежьте их пополам.
Prepare the filling for the peppers. Fry carrots and onions in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes. Add the mushrooms to the pan. Mix rice, fried vegetables, minced meat and spices.
Приготовьте начинку для перцев. Обжарьте морковь и лук на сковороде с добавлением растительного масла в течение 5 минут. Добавьте шампиньоны на сковороду. Смешайте рис, обжаренные овощи, фарш и специи.
Stuff the peppers and cook them in a slow cooker. Stuff the peppers with minced meat and place them in the multicooker bowl. Add tomato paste and fill the bowl halfway with boiled water. Select the "Extinguishing" mode for 45 minutes.
Нафаршируйте перцы и приготовьте их в мультиварке. Перцы начините фаршем и поставьте их в чашу мультиварки. Добавьте томатную пасту и залейте чашу до половины кипяченой водой. Выберите режим "Тушение" на 45 минут.
Serve the finished peppers with sour cream.
Готовые перцы подавайте со сметаной.