Rinse the meat and pass through a meat grinder. Wash the vegetables, peel the onions and carrots, remove the seeds from the peppers. Finely chop the onion, grate the carrots. Cut the peppers in half if they are large. Soak the bread in water.
Промойте мясо и пропустите через мясорубку. Вымойте овощи, очистите лук и морковь, извлеките семена из перца. Мелко нарежьте лук, натрите морковь на терке. Разрежьте перцы пополам, если они крупные. Размочите хлеб в воде.
Prepare the remaining ingredients and stew the peppers. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots in it for 5 minutes. Add sour cream to them and mix thoroughly.
Подготовьте оставшиеся продукты и потушите перцы. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте на ней лук и морковь в течение 5 минут. Добавьте к ним сметану и тщательно перемешайте.
Prepare the filling and stuff the peppers. Place minced meat in a bowl. Add the onion to the meat along with the soaked bread. Add salt, pepper and stir. Stuff the peppers with filling.
Приготовьте начинку и нафаршируйте перцы. В миску поместите мясной фарш. Лук добавьте к мясу вместе с размоченным хлебом. Посолите, поперчите и перемешайте. Перцы нафаршируйте начинкой.
Add peppers to sauce. Simmer for about 45 minutes over low heat, covered.
Выложите в соус перцы. Тушите примерно 45 минут на медленном огне под крышкой.
Place the finished peppers on serving plates, pour over the sauce, and sprinkle with chopped dill on top.
Готовые перцы выложите на порционные тарелки, полейте соусом, сверху посыпьте измельченной зеленью укропа.