Rinse the meat and pass it through a meat grinder. Wash the vegetables, peel the carrots, onions and garlic, cut the peppers in half, remove the seeds from the peppers. Finely chop the onion and garlic, grate the cheese. Rinse the rice. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Промойте мясо и пропустите его через мясорубку. Вымойте овощи, очистите морковь, лук и чеснок, разрежьте перец пополам, удалите семена из перца. Мелко нарежьте лук и чеснок, сыр натрите на терке. Промойте рис. Приготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Place minced meat in a bowl, add washed rice. Add onion and garlic to the meat. Add salt, pepper and stir. Grate the carrots. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the carrots in it for 5 minutes.
Приготовьте начинку. В миску поместите мясной фарш, добавьте промытый рис. Добавьте к мясу лук и чеснок. Посолите, поперчите и перемешайте. Натрите морковь на терке. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте на ней морковь в течение 5 минут.
Stuff the peppers and bake in the oven. Mix cheese in a bowl with mayonnaise. Place minced meat in each pepper half, then carrots, and cheese and mayonnaise on top. Grease a baking tray with vegetable oil, place the peppers there and bake for 50 minutes.
Нафаршируйте перцы и запеките в духовке. Смешайте сыр в миске с майонезом. В каждую половинку перца выложите фарш, затем морковь, а сверху — сыр с майонезом. Смажьте противень для запекания растительным маслом, выложите туда перцы и запекайте в течение 50 минут.
Garnish the finished peppers with finely chopped fresh dill.
Готовые перцы украсьте мелко измельченным свежим укропом.