Rinse the pork and mince the meat. Boil the rice for 20 minutes. Wash the vegetables, peel the onions and carrots, remove the seeds from the peppers. Chop the onion and carrots.
Промойте свинину и пропустите мясо через мясорубку. Рис проварите в течение 20 минут. Вымойте овощи, очистите лук и морковь, извлеките семена из перца. Измельчите луковицу и морковь.
Prepare the filling and stuff the peppers. Heat a deep frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots in it for 5-7 minutes. Place minced meat in a bowl, add rice and fried vegetables. Salt, pepper and mix thoroughly. Fill the pepper with the resulting minced meat.
Приготовьте начинку и нафаршируйте перцы. Разогрейте глубокую сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук и морковь в течение 5-7 минут. В миску поместите мясной фарш, добавьте рис и обжаренные овощи. Посолите, поперчите и тщательно перемешайте. Перец наполните получившимся фаршем.
Stew the peppers. Add vegetable oil to the pan and place the stuffed peppers there. Mix sour cream with tomato juice and pour into the pan. Bring the mixture to a boil, then reduce the heat and simmer the dish, covered, over low heat for 45 minutes.
Потушите перцы. В кастрюлю добавьте растительное масло и выложите туда фаршированные перцы. Сметану смешайте с томатным соком и влейте в кастрюлю. Доведите массу до кипения, после этого убавьте огонь и тушите блюдо под крышкой на слабом огне 45 минут.
Serve the finished peppers with sour cream and chopped fresh dill.
Готовые перцы подавайте со сметаной и измельченным свежим укропом.